+3620 435 96 33 | 1161 Budapest Rákosi út 104.

+3620 435 96 33 | 1161 Budapest, Rákosi út 104.

+3620 435 96 33
1161 Budapest, Rákosi út 104.

Nicole Esküvői Blog

Érdekességek, hírek, esküvői trendek és tudnivalók

Milyen kiegészítők illenek a menyasszonyi ruhákhoz?

Ki van tűzve a nagy nap dátuma, és már a menyasszonyi ruhád is megvan? Gratulálunk! Azonban nem árt néhány kiegészítőt beszerezned a szettedhez, még mielőtt az oltárhoz állnál.

Egy, a ruhádhoz színben és stílusban illő szütyő vagy esküvői táska életmentő lehet a hosszú nap során. Ne legyenek illúzióid, sose leszel egyedül, mert mindenki gratulálni akar neked, amikor pedig szusszannál egyet, jön a fotós vagy valaki a konyháról, és el kell hárítanod valamilyen problémát. Pontosan emiatt legyen a túlélő készleted alapja ez a kiegészítő. Belefér egy kis szőlőcukor, ha leesne a vércukrod, parfüm, dezodor, zsebkendő, valamint egy rúzs, alapozó, kistükör. Tanács a profiktól: a sminked árnyalata és márkája ugyanolyan legyen, mint azok, amiket a sminkesed használ az arcodon!

Ne felejtsük el a tradíciókat sem!

A babona szerint kell majd „valami kék” is, amit könnyen megoldhatsz egy ízléses, ünnepi combdísszel. Nemcsak a világ legkívánatosabb nőjének fogod érezni magad tőle, de életed párja is értékelni fogja ezt a huncut kiegészítőt.

Miért ne lehetne az esküvőd egy igazi tündérmese? Az egyik legalapvetőbb kiegészítő a szép ruhához egy sejtelmes menyasszonyi fátyol, amit viselve egy álomban érezheted magad. A ruhaszalontól kérj tanácsot, segítséget, nekik biztosan vannak a ruhádhoz illő fátyluk! Ha túl giccsesnek, idejétmúltnak találod ezt, csak képzeld el a párod vágyakozó és boldog tekintetét, amikor az oltárnál a fátylat felemelve meglátja az arcodat! A hatás garantált.

Nicole Esküvői Ruhaszalon

Menyasszonyi ruha választékunk

Alkalmi ruha választékunk

Egyéb termékek, szolgáltatások

© 2020 - Nicole Esküvői Ruhaszalon - Minden jog fenntartva.

A Nicole Esküvői Ruhaszalon cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény érdekében.