+3620 435 96 33 | 1161 Budapest Rákosi út 104.

+3620 435 96 33 | 1161 Budapest, Rákosi út 104.

+3620 435 96 33
1161 Budapest, Rákosi út 104.

Nicole Esküvői Blog

Érdekességek, hírek, esküvői trendek és tudnivalók

Ilyen legyen az esküvői ruhád, ha télen mész férjhez

Ha télen készülsz kimondani a boldogító igent, biztosan nem kell az elviselhetetlen hőséggel, a futó záporokkal számolnod, de attól se kell tartanod, hogy a vendégeid fele nyaralás miatt visszamondja majd az eseményt. Viszont, ha a téli zimankóban mész férjhez, néhány dologra muszáj lesz fokozottan odafigyelned. Például az öltözékedre, hiszen ez amúgy is sarkalatos pontja az esküvőszervezésnek.

Téliesítsd esküvői ruhád a megfelelő kiegészítőkkel!

Nem, egyáltalán nem kell lemondanod ilyenkor sem a tökéletes ruháról, arról, amiről már kislány korod óta álmodozol. Sokan pont emiatt tartanak a téli esküvőtől, mert nem biztosak abban, hogy találnak majd megfelelő téli menyasszonyi ruhát. Azért, hogy eloszlassuk a zavart a fejekben, alapvetően olyan nincs, hogy nyári vagy téli esküvői ruha. Vannak mélyebben dekoltált, hát nélküli ruhák, csipke felsőrészűek, lágyabb esésűek, de ezeket éppúgy viselheted télen is, mint az év többi időszakában. Csupán a megfelelő melegebb holmikkal kell kiegészítened őket, például egy bundás kabáttal, kesztyűvel, stólával vagy egy szőrme boleróval. Ezek többségét az esküvői ruhaszalonokból be is szerezheted.
Ha egyedi tervezésű ruhán töröd a fejed, akkor talán még egyszerűbb a dolgod, hiszen így az anyag- és fazonválasztásban is tudatosabb lehetsz, felkészülve arra, hogy télen bizony nem ritkán napközben is röpködnek kinn a mínuszok. És, ha még elfogadsz egy javaslatot: lehetőség szerint télen a menyasszonyi ruhád ne érjen a földig, mert bármennyire is ügyelj rá, a végén úgyis összekoszolod az alját. Nagyon szép és mutatós bokáig, térdig vagy térd fölé érő ruhák közül is válogathatsz.

Ha nem elégszel meg „csak egy hasonlóval”, készítesd el álmaid menyasszonyi ruháját velünk!

Nicole Esküvői Ruhaszalon

Menyasszonyi ruha választékunk

Alkalmi ruha választékunk

Egyéb termékek, szolgáltatások

© 2020 - Nicole Esküvői Ruhaszalon - Minden jog fenntartva.

A Nicole Esküvői Ruhaszalon cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény érdekében.