+3620 435 96 33 | 1161 Budapest Rákosi út 104.

+3620 435 96 33 | 1161 Budapest, Rákosi út 104.

+3620 435 96 33
1161 Budapest, Rákosi út 104.

Nicole Esküvői Blog

Érdekességek, hírek, esküvői trendek és tudnivalók

Hogyan válassz menyasszonyi ruhát?

Egy különleges esemény minden hozzá köthető részletet más megvilágításba helyez, így természetesen az sem mindegy, milyen ruhában megyünk férjhez, és – nem mellesleg – női hiúságunk is azt diktálja, hogy ragyogjunk esküvőnk napján. A habos-babos elképzelések jellemzően idővel, a személyiség alakulásával változnak, szelídülnek, míg kialakul a menyasszonyi ruháról alkotott ideális képünk.

Na de milyen a tökéletes menyasszonyi ruha?

Sokakat foglalkoztat az égető kérdés, amelyre egyetlen helyes válasz létezik: személyre szabott. Tökéletes ruha az, ami számodra tökéletes, vagyis stílusodnak és alkatodnak megfelel. És amiben kényelmesen érzed magad, mert életre szóló esemény ide vagy oda, ha a ruhád igazgatásával kell töltened, nem tudod megélni a pillanatot. Ezek a menyasszonyi ruha kiválasztásának legfontosabb szempontjai – a továbbiakban fogadj meg tőlünk néhány hasznos tippet, tanácsot!

  • Amíg nem vagy biztos az elképzelésedben, próbálj fel minél több ruhát, olyanokat is, amelyek a vállfán lógva nem nyerték el tetszésedet. Így látni fogod, mi az, ami jól mutat rajtad. Bátran kérj tanácsot, eligazítást az eladóktól, hiszen valószínűleg tapasztalat alapján tudnak ajánlani a választékból!
  • Az általános öltözködési szabályok itt is érvényesek: a körte típusnak a fokozatosan bővülő, az alma alkatnak a felsőrészt hangsúlyozó darabok előnyösek. A magas, homokóra alakúak bátran választhatják a sellő fazont, a teltebbeknek érdemes az empire stílusú, mell alatt szabott modellek között nézelődniük.
  • Vigyél magaddal egy megbízható kísérőt (családtagot, barátnőt), aki kendőzetlenül elmondja a véleményét! Ez segít, hogy reálisan lásd a helyzetet, és rangsorolni tudd a ruhákat.

Végül, de nem utolsósorban: gratulálunk a nagy napodhoz, és ne felejts el körülnézni esküvői szalonunk honlapján! Lehet, hogy nálunk találsz rá az Igazira.

Nicole Esküvői Ruhaszalon

Menyasszonyi ruha választékunk

Alkalmi ruha választékunk

Egyéb termékek, szolgáltatások

© 2020 - Nicole Esküvői Ruhaszalon - Minden jog fenntartva.

A Nicole Esküvői Ruhaszalon cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény érdekében.